Meni Zapri

Go Direct energijski senzor

0.00

Go Direct energijski senzor je trpežen in splošno uporaben senzor za merjenje napetosti, toka, moči in energije majhnih vetrnih turbin ali solarnih celic, kot so npr. Vernierjevi kompleti KidWind Experiment Kits. Povezava z Vašo napravo je možna preko  Bluetooth®  ali preko  USB  kabla.

Go Direct energijski senzor je trpežen in splošno uporaben senzor za merjenje napetosti, toka, moči in energije majhnih vetrnih turbin ali solarnih celic, kot so npr. Vernierjevi kompleti KidWind Experiment Kits.

Povezava z Vašo napravo je možna preko  Bluetooth®  ali preko  USB  kabla.

S senzorjem lahko spremljate napetost, tok, moč ali energijo v realnem času ali v dolgi časovni periodi.

Za enostavno obremenitev vsebuje Go Direct energijski senzor fiksen upor 30Ω.

Za zahtevnejše eksperimente so v senzor vgrajeni električni kontakti za povezavo z zunanjim uporom, kot je spremenljiv upor, upor na uporovni plošči Vernier, vodna črpalka, luči.

Senzor je idealna rešitev za delo v laboratoriju in na terenu.

Velika prednost brezžičnih senzorjev je priročnost in natančnost. Ni kablov, ni potrebnega vmesnika, le senzor in mobitel ali tablica ali računalnik in meritev že poteka.

Opis:

  • Območje merjenja: ±30 V, ±1 A

Povezave:

  • Brezžično: Bluetooth
  • Žično: USB

 

Povpraševanje

V kolikor se zanimate samo za ta izdelek, nam pošljite povpraševanje preko spodenjega obrazca. Povpraševanje z več artikli SESTAVITE TAKO, da artikle dodate v košarico in zaključite povpraševanje.

* Prosimo, da izpolnite vsa zahtevana polja obrazca, hvala!
* Potrjujem, da sem seznanjen-a s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki ! Več informacij >> Piškotki in zasebnost

Morda vam bo prav tako všeč…