Meni Zapri

Zračni tlak (komplet)

0.00

Komplet zračni tlak ponuja veliko možnosti za eksperimentiranje in dokazovanje.

Eksperimenti, ki jih lahko naredite:

Zračni tlak, Magdenburške krogle, merjenje zračnega tlaka, zračni tlak-zmanjševanje zunanjega tlaka, zračni tlak in vrenje vode, zračni tlak-zmanjševanje notranjega tlaka, prosti pad v brezzračnem prostoru, prenos zvoka skozi zrak, Boyle-Mariotov zakon, masa in gostota zraka

Komplet zračni tlak ponuja veliko možnosti za eksperimentiranje in dokazovanje.

Eksperimenti, ki jih lahko naredite:

Zračni tlak, Magdenburške krogle, merjenje zračnega tlaka, zračni tlak-zmanjševanje zunanjega tlaka, zračni tlak in vrenje vode, zračni tlak-zmanjševanje notranjega tlaka, prosti pad v brezzračnem prostoru, prenos zvoka skozi zrak, Boyle-Mariotov zakon, masa in gostota zraka.

 

Vsebnost:

Zvonec, Zvočni absorber, Magdenburške krogle, baloni, sponke za balone, posoda, komplet za posodo, plastične posode s pokrovom, cev za prosti pad, brizga za izsesavanje zraka, vakuumska posoda, vakuumska cev, manometer, škatla s pokrovom.

 

Povpraševanje

V kolikor se zanimate samo za ta izdelek, nam pošljite povpraševanje preko spodenjega obrazca. Povpraševanje z več artikli SESTAVITE TAKO, da artikle dodate v košarico in zaključite povpraševanje.

* Prosimo, da izpolnite vsa zahtevana polja obrazca, hvala!
* Potrjujem, da sem seznanjen-a s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki ! Več informacij >> Piškotki in zasebnost

Morda vam bo prav tako všeč…